Deens interieurmerk Bolia opent flagship store in Brussel!

Bolia opent vandaag haar derde flagshipstore in België op amper een jaar tijd. Na het grote succes in Gent en Antwerpen, die in 2017 de deuren openden, vind je vanaf nu ook op de Brusselse Louisalaan de nieuwste Scandinavische designtrends!

Bij Bolia staan creativiteit en duurzaamheid centraal. 

Een groot team van award winning designerszorgt er telkens voor dat ze unieke collecties op de markt kunnen brengen, vol persoonlijkheid en liefde. Elk design wordt handgemaakt met gebruik van pure materialen zoals hout, wol, leer en marmer. Geen grote winkels, geen grote stock: alles op maat van de design lovers! De winkels zijn allemaal uniek en tegelijkertijd is er een uniformiteit: mooie settings en uniek design met een knipoog op een toplocatie is de rode draad. 

Bolia houdt meer dan 70% van de productie in Europa. Op die manier hebben ze meer controle over het productieproces en produceren ze hun producten zo duurzaam mogelijk. Bijzonder aan het merk is dat je alles op maat kan laten maken. De volledige collectie is ook beschikbaar op de webshop bolia.com. 

Met de nieuwe collectie “the new icons” focust Bolia op vernieuwende kleuren, materialen en vormen. “New Scandinavian” van de bovenste plank! Uiteraard blijven ook duurzaamheid, natuurlijke producten en authenticiteit belangrijke aspecten voor Bolia. Dat in combinatie met hun ongelooflijk vakmanschap en oog voor detail, maakt deze Deense topper de lieveling van elke designfan. 

Het Deense interieurmerk is al even bezig met een forse uitbreiding: je kan meer dan 45 Bolia winkels bezoeken in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Nederland en ook in België zijn ze aan een sterke opmars bezig met de 3Bolia winkel! 

www.bolia.com

Lore De Mulder

Account Executive, Parlez

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.